Dismiss Notice
Wynncraft, the Minecraft MMORPG. Play it now on your Minecraft client at (IP): play.wynncraft.com. No mods required! Click here for more info...

Turkish Players Come/Türk Dostlarım Gelin ❗ ❗ ❗

Discussion in 'Guilds' started by Katuaishere, Jul 15, 2024.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Katuaishere

Katuaishere Katua HERO

Trophy Points:
    46
    Minecraft:
    Katılmak için Bir Guild mi arıyorsunuz? İşte konumuza göz atın!
    Turk Guild bir topluluk/savaş guildi olarak aktif olarak üye arıyor!

Size neler sunuyoruz?
    Dostça, sevecen ve karşılayıcı bir topluluk.
    Level atlama, görevler ve sorularınıza yardım.
    Zaman zaman herkesin katılabileceği savaşlar.
    Daha fazlasını öğrenmek için bize katılın!

Gereksinimler: Sadece Türk Savaşcılar için
    tek gereksinimler iki haftada bir guild hedeflerini tamamlamanız ve Discord sunucumuza katılmanızdır. Guildimize katılmak istiyorsanız, @berkeedi 'a mesaj gönderin ve başvurunuzda size yardımcı olalım.

Şu anda guildimiz oldukça küçük, farkındayız ve yeni üyelerle büyümek istiyoruz. Eğer imparatorlukta ilerlemeyi arzulayanlardansanız bu guild size göre! Gelişmeye devam edeceğiz ve zirveye ulaşacağımızdan hiç şüphem yok.

-# Turkish: Bu sunucuyu Türk oyuncuların birbirleriyle iletişim kurabilmeleri ve birlikte vakit geçirebilmeleri için oluşturdum. Araştırmalarıma göre birçok Türk oyuncu olmasına rağmen, onların bir araya gelip keyifli vakit geçirebilecekleri bir Discord sunucusu bulamadım. Bu nedenle kendim bu sunucuyu kurmaya karar verdim.

-# English: I established this server to facilitate communication and social interaction among Turkish players. Despite the abundance of Turkish players, I couldn't find a Discord server that fosters community and camaraderie among them, hence the creation of this server.

Thread Status:
Not open for further replies.