Dismiss Notice
Wynncraft, the Minecraft MMORPG. Play it now on your Minecraft client at (IP): play.wynncraft.com. No mods required! Click here for more info...

Guide Translation For All The Quests : Czech/čeština 30/56

Discussion in 'Wynncraft' started by S3ok, Dec 1, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. S3ok

S3ok Famous Adventurer VIP+

Trophy Points:
    125
    Minecraft:
    Hello fellow Wynners!

This is Czech translation of quests.
    I took part in an old project by @handschaf.
    Current project by @YunoFuckingGasai

Translator: @S3ok
    -----------------------------------

- Jestli si to čte nějaký čech, tak potřebuji někoho kdo by mi překlad opravoval (jelikož čeština mi nikdy nešla :D), nebo překládal zbylé questy.
    - Překlad může být kostrbatý a divný, ještě se na to podívám. (je to rok a půl staré)
    @Betka.101 - Jsi jediná od nás o kom vím :D

-----------------------------------

Stage 1:
    · Promluv si s řidičem karavany.
    Chat:
    · Řidič karavany: Konečně, vzbudil/a ses! Začal jsem se obávat…
    · Řidič karavany: Karavana před pár hodinami přišla o kolo, budeme muset zbytek cesty dojít pěšky.
    · Řidič karavany: Ostatní cestující šli napřed, měl/a by ses k nim připojit! Král na tebe čeká.
    · Řidič karavany: Ještě než odejdeš, vezmi si tyto emeraldy a sežeň si nějaké brnění. Není to tu vždy bezpečné…
    · Řidič karavany: Nezapomeň používat kouzla, pokud se ocitneš v nebezpečí! Nikdy nevíme, co se může stát…
    Stage 2:
    · Abys získal/a brnění, promluv si s obchodníkem.
    · Jdi dál a probojuj se moby, abys se dostal/a z rokle.
    Chat:
    · Honynn: Nemrtví! Jsme napadeni! Braň nás svou zbraní
    · Honynn: Neboj se o nás! Jdi, rychle! Král na tebe čeká!
    Stage 3:
    · Pro splnění úkolu si promluv s králem v Ragni.
    Chat:
    · Král: Aaah! Nováček! Přišel/la jsi právě v čas!
    · Král: Vítej v provincii Wynn!
    · Král: Toto hradiště se jmenuje Ragni, jedno z nejstarších a nejhezčích míst.
    · Král: Tvůj úkol je zastavit růst počtu monster, které ničí provincii.
    · Král: Možná bys tu chtěl/a zůstat, dokud nezískáš více zkušeností… Mnoho životů je ztraceno každým dnem.
    · Král: ...Každopádně, hodně štěstí! Pokud se ztratíš, podívej se na wynncraft.com/map, pomůže ti v začátcích.
    Stage 1:
    · Promluv si s Enzanem, který je u brány Ragni.
    Chat:
    · Enzan: Zdá se, že se odvažuješ jít do divočiny
    · Enzan: Jmenuji se Enzan a jsem bývalý rytíř. Většinu života jsem strávil bojováním za armádu Ragni, zrovna jako teď ty.
    · Enzan: Vím, jak těžké to musí být, být v těchto časech vojákem. Mám pro tebe něco, co ti pomůže! Tedy, já to nemám, ale můj bratr ano.
    · Enzan: Jdi po této cestě, je u vstupu do lesa Nivla. Nemůžeš ho minout.
    · Enzan: Řekni mu, že jsem tě poslal já. Někdy se chová jak pitomec k cizím lidem…
    Stage 2:
    · Pro splnění úkolu najdi Enzanova bratra u vstupu do lesa Nivla.
    Chat:
    · Therck: Copak nevidíš, že jsem zaneprázdněný?
    · Therck: Oh, můj bratr? Omlouvám se, to jsem nevěděl.
    · Therck: Proč ne? Mám tu něco, co by ti mohlo pomoct…
    · Therck: Tady, [red powder], očaruje tvé zbraně a brnění mocným ohnivým kouzlem.
    · Therck: Abys ho použil/a, dej prášek a brnění/zbraň do pracovního stolu ve tvém inventáři.
    · Therck: Buď opatrný/á až budeš prozkoumávat les, málokteří vyjdou živí…
    Stage 1:
    · Promluv si s Oonim ve vězení v Ragni.
    Chat:
    · Ooni: Oh! Jsem rád, že tě vidím!
    · Ooni: Jmenuji se Ooni a jsem zavřený v cele už přes 20 let.
    · Ooni: Laskavý cestovatel Waront my měl dát klíč, abych mohl utéct, ale stráže ho vystrašily.
    · Ooni: Nejspíš se skrývá ve stokách. Pokud bys mi mohl/a přinést klíč, bylo by to úžasné!
    Stage 2:
    · Najdi Waronta ve stoce a vezmi klíč.
    Chat:
    · Waront: Wo! Nejsi se strážemi, že ne?
    · Waront: Díky bohu! Ano, mám klíč, tady je.
    · Waront: Snad můžeme osvobodit vězně…
    Stage 3:
    · Přines 1 klíč Oonovi.
    Chat:
    · Ooni: Skvělé! Máš klíč!
    · Ooni: Ačkoli, docela jsem si na tuto celu zvykl, možná tu ještě chvíli zůstanu.
    · Ooni: Přesto nejsem chamtivý! Tady máš něco, abych ti poděkoval.
    Stage 1:
    · Promluv si s kuchařem v Ragni.
    Chat:
    · Kuchař: Nemůžu uvěřit tomu, co se mi děje.
    · Kuchař: Král mi přikázal uvařit dorty pro všechny ty nové vojáky!
    · Kuchař: Naneštěstí, na ně nemám ingredience a nikdo je v hradišti neprodává!
    · Kuchař: Mohl/a bys mi rychle sehnat [2 vajíčka], [1 kyblík mléka] a [3 obilí]?
    Stage 2:
    · Najdi pro kuchaře 2 vajíčka, 1 kyblík mléka a 3obilí.
    Stage 3:
    · Vrať se ke kuchaři.
    Chat:
    · Kuchař: Skvěle! Máš všechny ingredience!
    · Kuchař: Nemůžu ti dostatečně poděkovat! Tady, vezmi si tyto emeraldy za všechny potíže.
    · Kuchař: Také mám tyto zvláštní lektvary. Nemám pro ně využití, ale ty určitě ano!
    Stage 1:
    · Promluv si s Hotethem v Nivla lese.
    Chat:
    · Hotath: Zdravím, mladý cestovateli! Zdá se, že hledáš výzvu.
    · Hotath: Jednu pro tebe mám. Víš, hledám specifickou rostilinu “Saccharum“.
    · Hotath: Slyšel jsem, že by mohla být v této jeskyni. Naneštěstí, jeskyně je zamořená pavouky.
    · Hotath: Nejsem dostatečně silný, abych to riskoval. Mohl/a bys jí prohledat a co nejrychleji mi přinést [3 Saccharum]?
    Stage 2:
    · Hledej Saccharum, která je dole v jeskyni.
    Stage 3:
    · Přines zpátky 3 Saccharum Hatathovi.
    Chat:
    · Hotath: Ano, přesně tohle jsem chtěl!
    · Hotath: Děkuji ti za pomoc. Vezmi si tyto Esmeraldy, zasloužíš si je.
    Stage 1:
    · Promluv si s Omangem , který je na pobřežní stezce severně od Malticu.
    Chat:
    · Omango: Ahoj, jmenuji se Omango. Jsem obyvatel Malticu na kopci.
    · Omango: Asi víš, že naši lidé přišli do vaší země před lety a tuto loď použily.
    · Omango: Přivezly s sebou spoustu luxusních věcí. Většina je ztracena v troskách. Omango: Nedávno, se otevřela tato škvíra. Říká se, že se pod vlnami skrývá bohatství.
    · Omango:Naneštěstí nikdo není schopen škvíru prohledat. Je tak hluboká, nikdo tak dlouho pod vodou nemůže přežít.
    · Omango: Starý přítel Sayrr je rybář a vím, že má velice zvláštní helmu.
    · Omango: Pokud bys získal/a tu helmu a našel/la poklad, část bych ti dal.
    · Omango:Sayrr nejspíš rybaří poblíž na své lodi. Promluv s ním, může nám pomoct. Není malý na srdci.
    Stage 2:
    · Promluv si se Sayrrem o dýchací helmě.
    Chat:
    · Sayrr: Proč se na mě tak zíráš? Je to protože jsem malý, ne? Řeknu ti, že jsem chytil rybu dvakrát tvé velikosti!
    · Sayrr: Ale... proč jsi na mé lodi cizinče?
    · Sayrr: Ahah! Ano, stále mám tu nepotřebnou dýchací helmu. Chceš ji? Nejdřív pro mě musíš něco udělat.
    · Sayrr: Víš, rybařím poslední tři dny a jde to skvěle. Nechci se vracet do Nemractu pro jídlo.
    · Sayrr: Přines mi něco k jídlu a pití, [3 Pigmaní masa] a [1 lahev vody] stačí. Rostu, potřebuji živiny!
    · Sayrr: Helmu ti potom dám.
    Stage 3:
    · Přines 3 Pigmení masa, 1 lahev vody.
    Chat:
    · Sayrr: Ah! Vítej zpátky! Máš to jídlo a pití?
    · Sayrr: Skvěle. Tady je tvá helma, užij si ji.
    Stage 4:
    · Prohledej trosky lodi a najdi poklad.
    Stage 5:
    · Řekni Omangovi o nalezeném pokladu.
    Chat:
    · Omango: Máš to! Našel si poklad!
    · Omango: Jak jsem slíbil, tady je tvůj podíl.
    Stage 1:
    · Promlv si s Yahyaou "Houbovým mužem" v Nivla lese.
    Chat:
    · Yahya: A-... Ahoj! Jaká to náhoda, právě... právě tě potřebuju, ano.
    · Yahya: Víš, um... Došly mi… červené houby. Ano, potřebuju je. Houbičky.
    · Yahya: Musím si udržet titul! Houby, Nemůžu... Nemůžu se nazývat "Houbový muž" pokud žádné nemám!.. Houbičky.
    · Yahya: ... hehe... Houbičky.
    · Yahya: ...
    · Yahya: Na co se čumíš? P-... Přines mi [3 Červené houby] něbo něco..! Někdy ti zaplatím, jestli ti na tom tak záleží.
    Stage 2:
    · Přines 3 červené houby Yahyaovi.
    Chat:
    · Yahya: Oh, to jsi ty. Co? Červené houby? J-... Jsem si jistý, že jsem žádal o ty hnědé.
    · Yahya: Taky že jo. Pamatuju si,.. houbičky. Vezmu si je jako almužnu za tvou zvoranou práci.
    · Yahya: Napravíš svou chy-… chybu? Houby. Přines mi [1 hnědou houbu]. Dík.
    Stage 3:
    · Přines Yahyaovi 1 hnědou houbu.
    Chat:
    · Yahya: Zase ty? Oh, máš ji.. tu hnědou.
    · Yahya: Dobře. Houbičky.
    · Yahya: Ale, ne-... nemůžu si udělat polívku bez mé…“misky “, hehe.
    · Yahya: Jseš dobrej/á v tom, co děláš. Můžeš mi přinést [1 misku]?
    Stage 4:
    · Přines 1 misku Yahyaovi 1 misku, abys dokončil/a úkol.
    Chat:
    · Yahya: H-...Hey! Nečekal jsem, že ji najdeš... Haha... Um...
    · Yahya: Ještě potřebuju... Um...
    · Yahya: Lžíci!
    · Yahya: Abych mohl tu polívku sníst… Počkej, nějaké vlastně mám.
    · Yahya: Asi bych ti měl zaplatit, [2 emeraldy], je to v pořádku?
    · Yahya: Oho, dobře, do-... dobře! Bylo to vtip, zbytečně se ne-… ne-… nevzrušuj. Tady, vezmi si je a jdi.
    Stage 1:
    · Promluv si s Thomasem v Pigmen's Ravines.
    Chat:
    · Thomas: Hej! Ty! Docela tě potřebuji, můžeš mi pomoct?
    · Thomas: Oh, vážně? Skvělé! Jmenuji se Thomas. Nedávno jsem viděl Creepera na vlastní oči. Skutečného!
    · Thomas: Cím, že to zní neuvěřitelně, ale stalo se to!
    · Thomas: Nikdo mi nevěří a myslí si, že jsem nějaký blázen. Potřebuji důkaz.
    · Thomas: Proto tě potřebuji. Obávám se znovu vyjít z města. Mohl/a bys je najít?
    · Thomas: Někde v rokli mají zřejmě nějakou skrýš. Jestli ji najdeš, přijď za mnou!
    Stage 2:
    · Prohledej Pigmen's Ravines, abys našel/a skrýš Creeperů.
    Stage 3:
    · Řekni Thomasovi, co se stalo.
    Chat:
    · Thomas: Hey! Máš- Oh, opravdu?! To je skvělé! Nemůžu uvěřit, že jsi je našel/a.
    · Thomas: Mmh, nemohl/a jsi vstoupit? Chápu. Myslím, že vím, co musíme udělat.
    · Thomas: Creepeři se zřejmě bojí lidí. Potřebujeme nějaký způsob, jak kolem nich proklouznout.
    · Thomas: Mám kamarádku v Detlasu Alice. Je skvělá švadlena, může ti udělat převlek.
    · Thomas: Počkám na tebe!
    Stage 4:
    · Požádej Alice o pomoc.
    Chat:
    · Alice: Ahoj! Hádám, že Thomas zase potřebuje moji pomoc?
    · Alice: Oh ano, snadno bych ti mohla udělat masku. Je to jednoduché! Ačkoli, potřebuji na to určité věci…
    · Alice: [18 vláken], [3 bloky vlny], a [1 zelený prášek] by mělo provést ten trik! Budu čekat na tvůj návrat.
    Stage 5:
    · Přines Alice 18 vláken, 3 vlny a 1 zelený prášek.
    Chat:
    · Alice: Vidím, že máš vše!
    · Alice: Tady je maska. Buď s ní opatrný/á, někdo by si tě mohl splést se skutečným Creeperem!
    Stage 6:
    · Vstup do skrýše Creeperů a přines důkaz jejich existence Thomasovi.
    Chat:
    · Thomas: Ano! Dokázal/a jsi to! Nemůžu tomu uvěřit. Už nebudu považován za blázna!
    · Thomas: Tady, vezmi si tyto Esmeraldy za odměnu. Jestli chceš, tak si taky nech masku.
    Stage 1:
    · Promluv si s asistentem na Black Road. (Je cesta vycházející z Detlasu východní branou)
    Chat:
    · Asistent: Hej ty! Snad nejsi zaneprázdněný. Můj mistr a já potřebujeme pomoc na něco speciálního…
    · Asistent: Nikomu to neříkej, ale... Pracujeme na zakázaném lektvaru a potřebujeme nějaké ingredience…
    · Asistent: Potřebujeme [8 netopýřích uší], [16 kostní moučky] a [3 lektvary uzdravení I], abychom dokončily lektvar.
    · Asistent: Budu na tebe čekat.
    Stage 2:
    · Přines 8 netopýřích, uší 16 kostní moučky a 3 lektvary uzdravení I. asistentovi.
    Chat:
    · Asistent: Skvěle! Máš vše!
    · Asistent: Heh heh heh... Děkuji ti za pomoc. Tady, vezmi si tyto Esmeraldy za odměnu.
    Stage 1:
    · Promluv si s Bylvisem na statku Katoa.
    Chat:
    · Bylvis: Hmm... Něco tu není v pořádku...
    · Bylvis: Jedna... Dva... Tři... Ne, to není dobře.
    · Bylvis: Dobře, připravte se na vyvolávání!
    · Etus: Moo.
    · Bylvis: Skvělé, skvělé. Delny? Mám tu Delnyho?
    · Delny: Moo moo!
    · Bylvis: Dobře. Elmis? Jsi tu?
    · Elmis: Moo!
    · Bylvis: Dobře zbývá Darle!
    · Bylvis: D- Drale? Jsi tu?
    · Bylvis: ...
    · Bylvis: Hej ty! Můžeš za mě zkontrolovat Draleho? Tam na pravo.
    Stage 2:
    · Prohledej Draleovu stáj.
    Chat:
    · Našel/a jsi jízdní lístek do předměstí Detlasu. Asi bys to měl/a říst Belvisovi.
    Stage 3:
    · Řekni Belvisovi, co jsi našel/a.
    Chat:
    · Bylvis: Předměstí Detlasu, eh?
    · Bylvis: Poslouchej, znám Draleho jako svoje boty.
    · Bylvis: A vím, že nemá na to, aby to tam zvládl sám.
    · Bylvis: Musíš mi slíbit, že se vrátí a bude v pořádku.
    · Bylvis: Opravdu? Děkuji. Pospěš si, Drale musí být vyděšený.
    Stage 4:
    · Přiveď Drala zpátky na statek.
    Chat:
    · Drale: Mo- Počkat, už nejsi na statku Drale, mluv jako normální člověk. Nazdar dobrodruhu!
    · Drale: Ano... Jsem Drale. Nech mě hádat, Bylvis tě poslal, abys mě našel/a?
    · Drale: Před pár lety jsem šel kolem statku a on začal mluvit "... nejskvostnější krávě, kterou kdy viděl"
    · Drale: A jak mě "prostě musel mít". Pokusil jsem se utéct, ale přivázal mě.
    · Drale: Tři roky jsem se pokoušel dostat od to ko blázna.
    · Drale: Přestal pouštět lidi do mé ohrady a na nohu mi dal sledovač.
    · Drale: Ale jednu noc s pomocí Ethuse jsem utekl.
    · Drale: Nechci se tam vrátit, ale přišel jsi ve správný čas.
    · Drale: Nechci, aby se to stalo někomu jinému. Můžeš jít zpět a vše mu říct?
    Stage 5:
    · Jdi na statek Katoa povědět to Bylvisovi.
    Chat:
    · Bylvis: Jsi zpátky! Kde je Drale? Je v pořádku?
    · Bylvis: Zadrž, Drale není kráva? Si ze mě děláš srandu, po všechny ty léta, co tu byl...
    · Bylvis: Nikdy ho nenapadlo, aby mi řekl, že je člověk? Nebo říct jediný slovo?
    · Bylvis: Tak, stejně se cítím zodpovědný. Tu noc, co jsem ho našel, jsem měl vypito pár lektvarů opilosti.
    · Bylvis: Poslouchej, popřej mu za mě vše nejlepší. A doufám, že dělá úžasné věci u Detlasu.
    · Bylvis: A hej, může mít několik mých emeraldů. To je to nejmenší, co můžu udělat, že jsem ho zajal a držel v zajetí po tři roky.
    Stage 6:
    · Řekni Draleovi, co se stalo
    Chat:
    · Drale: Co... Ty jsi.. k němu přišel a řekl mu, že jsem nebyl kráva?
    · Drale: Myslel jsem, že takový blázen, který si splete osobu s krávou, nebude poslouchat…
    · Drale: Takže jsem strávil tři roky života uvězněn pro nic. Pokud zřejmě mi něco neposlal na omluvu?
    · Drale: Nic? Opravdu? Ani pár emeraldů?
    · Drale: Myslel by sis, že se alespoň cítí dostatečně vinen, aby mi alespoň vynahradil tři roky mého života.
    · Drale: Tak dobře. Nejspíš jsem byl jenom optimistický.
    Stage 1:
    · Promluv si s Rynendem v Malticu.
    Chat:
    · Rynend: Pomoc nám! Jmenuji se Rynend, jsem chudý obyvatel tohoto města.
    · Rynend: Od minulého týdne, se zlá čarodějnice usídlila v naší staré studně.
    · Rynend: Nejsme dost silní, abychom ji zabili, a toto je náš jediný zdroj vody.
    · Rynend: Udělej něco. Přines nám důkaz o její smrti a štědře tě odměním!
    Stage 2:
    · Prohledej Maltickou studnu.
    · Poraz čarodějnici schovávající se ve studně.
    Stage 3:
    · Vrať se k Rynendovi s tvým nálezem.
    Chat:
    · Rynend: Ty jsi to dokázal/a! Mockrát ti děkuju! Mé město ti bude napořád vděčný.
    · Rynend: Ačkoli... nejsme bohaté město, většina obyvatel si před lety odešla vydělat do Detlasu.
    · Rynend: Prosím, vezmi si toto [1 Maltický doporučovací dopic], jsem si jistý, že ti to jednou pomůže!
    Stage 1:
    · Promluv si se Saylerosem u severní brány Detlasu.
    Chat:
    · Sayleros: Vypadáš jako silný dobrodruh, který by mi mohl pomoct!
    · Sayleros: Jmenuji se Sayleros. Většinu života jsem strávil v Malticu, ale pře pár týdny jsem se rozhodl se svou rodinou přestěhovat do Detlasu.
    · Sayleros: Ačkoli, cestou sem nás napadli zloději a rodinu jsem musel opustit. Většina zemřela, naneštěstí.
    · Sayleros: Vím, že můj bratr měl s sebou při útoku závěť. Byl bohatý chlapík, tak očekávám, že zdědím velkou část jeho bohatství.
    · Sayleros: Jeho tělo je pohřbené někde u Nemractu. Je tam rozsáhlý hřbitov a můžu ti zaručit nějaký ten zisk, jestli mi přineseš jeho závěť.
    · Sayleros: Jeden z mých dalších bratrů také přežil útok. Není… um… někdo komu bych moc věřil, ale jistě má nějaké užitečné informace.
    · Sayleros: Jmenuje se Drucksh. Obvykle je výřečný, když je opilý, snad ti to pomůže.
    · Sayleros: Budu čekat na tvůj návrat! Jdi po této cestě, zavede tě přímo do Nemractu. Hodně štěstí!
    Stage 2:
    · Najdi způsob, jak přimět Druckshe mluvit o svém mrtvém bratrovi. (Dej mu lektvar opilosti)
    Chat:
    Před lektvarem opilosti
    · Drucksh: Mmh. g... uh! Oh, nazdar.
    · Drucksh: Můj bratr? Oh ano, vím kde je pohřbenej, ale chci ti to říct? Ne, nic ti po tom není.
    Po lektvaru opilosti
    · Drucksh: Ohh mmhhhgg... d-d-dobrý stará Nemract whiskey!
    · Drucksh: T-tak jo! Asi nebude b-b-bolet ti to...*burp*..říct, kde to-to- je… Drucksh: Je to ve staré k-k-katedrále na koci města. Jdi na východ, mělo by to být hnedka za m-m-mostem.
    · Drucksh: I když, k-k-kněz tě tam jen tak nepustí…
    Stage 3:
    · Promluv si s knězem v katedrále u Saint's Row.
    Chat:
    · The Priest: Chceš jít dolů do krypt? Oh, velmi špatný nápad.
    · The Priest: Toto místo je zkažené a mrtví se vracejí zpět k životu. Museli jsme zničit schody, abychom ochránily katedrálu.
    · The Priest: Pokud chceš opravdu vstoupit, musím to místo očistit, aby tě to nezkorumpovalo.
    · The Priest: Přines mi [24 Rotten Flesh (schnilé maso)], to by mělo stačit. Ancient Nemract (Starobylý Nemract) je plný zombíků, je to na jihovýchod.
    Stage 4:
    · Přines 24 shnilého masa knězi.
    Chat:
    · Priest: Máš maso . Dobře.
    · Priest: Mělo by to být už... "bezpečné". Buď opatrný/á, vstupuješ na vlastní nebezpečí.
    Stage 5:
    · Zabij Saylerosova bratra a získej závěť, kterou přines Saylerosovi.
    · Saylerův bratr se nachází dole za knězem.
    Chat:
    · Sayleros: Úžasné máš závěť! Je trochu zaprášená, ale postačí. Tady, vezmi si to, jako vyjádření mé vděčnosti.
    Stage 1:
    · Promluv si s Tinemildem u vstupu do Věže Zapomnění blízko Elkurnu.
    Chat:
    · Tinemild: Věž Zapomnění je místo, kam mocní dobrodruzi přicházejí zapomenout.
    · Tinemild: Co chtějí zapomenout? Kdo ví. Dřívější chyby, které si přejí vymazat ze své paměti, nejpravděpodobněji.
    · Tinemild: Možná jsi jeden z nich? Možná si přeješ zapomenout nějaké tvé chyby?
    · Tineland: Naneštěstí, nemůžeme nechat vstoupit do věže každého…
    · Tineland: Prokaž mi, že jsi hoden/na vstoupit tím, že mi přineseš teleportační svitek každého hlavního města provincie.
    · Tineland: Bude to dlouhý úkol a možná ti zabere několik let. Možná nebudeš ani dostatečně silný/á, abys všechna města navštívil/a. Začněme s Ragni. To by nemělo být příliš těžké. Přines mi [1 Ragni Teleportation Scroll].
    Stage 2:
    · Přines 1 Ragni teleportační svitek.
    Chat:
    · Tinemild: Dobře. Teď mi přines [1 Detlas Teleportation Scroll].
    Stage 3:
    · Přines mi 1 Detlas teleportační svitek.
    Chat:
    · Tinemild: To není špatné. Uděláme to trochu těžší. Přines mi [Nemract Teleportation Scroll].
    Stage 4:
    · Přines 1 Nemract teleportační svitek.
    Chat:
    · Tinemild: Skvěle. Uvidíme, jak daleko se dostaneš. Přines mi [1 Selchar Teleportation Scroll].
    Stage 5:
    · Přines 1 Selchar teleportační svitek.
    Chat:
    · Tinemild: Působivý. Impressive. Zjistíme, jestli tvá kůže vydrží žár pouště. Přines mi [1 Almuj Teleportation Scroll].
    Stage 6
    · Přines 1 Almuj teleportační svitek.
    Chat:
    · Tinemild: Velmi dobře! Ale zvládneš cestovat chladným a drsným podmínkám Nessaku? Přines mi [1 Nessak Teleportation Scroll].
    Stage 7:
    · Přines 1 Nesaak teleportační svitek.
    Chat:
    · Tinemild: Jsem ohromen, cestovateli. Naposledy tě pošlu skrz smrtonosnou džungli.
    · Tinemild: Přines mi [1 Troms Teleportation Scroll]. Vstup ti poté bude povolen.
    Stage 8:
    · Přines 1 Troms teleportační svitek.
    Chat:
    · Tinemild: Gratuluji. Můžeš nyní vstoupit do věže, abys očistil/a svou mysl od předešlých chyb.
    Stage 1:
    Promluv si s Nohno na Rooster Island.
    Chat:
    Nohno: Hej, ty nejsi slepice! Počkat, ty jsi člověk! Můžeš mi pomoct! Asi jsi ten/ta, kdo pomohl/a mému bratovi Yahyaovi, kdo ví, všichni lidé vypadají stejně.
    Nohno: Miluju své slepice, ale je tu jedna, kterou nemůžu zvládnout...
    Nohno: Jmenuje Cluckles, dal mi ho chlap jménem Bob, než odešel do války. Ale nikdy se nevrátil a Clunckles se naštval...
    Nohno: Je nebezpečné ho držet na mém krásném ostrově, takže hodržím v podzemí...
    Nohno: Chci se o něj starat, ale moje žena říká, že je příliš nebezpečný. Ptáš se, kde je má žena? Oh, myslím, že je někde kolem a jí zrní.
    Nohno: Jinak, potřebuji, abys šel/a tam dolů a... postaral/a se o něj. Opravdu bych to ocenil.
    Stage 2:
    Zabij Clucklese v Nohnovým podzemí.
    Stage 3:
    Přines Nohnovi Clucklesovo oblíbené pírko.
    Chat:
    Nohno: Co je to?! Jeho peří? Co jsi Clucklesovi udělal?! Chtěl jsem, aby jsi se o něj postaral/a a ne ho zabil!
    Nohno:Zrůdo! Odejdi a nech si to pírko, ať ti připomíná tvůj strašný čin!
    Stage 1:
    Garas: Ahoj. Naštěstí nejsi zaneprázdněný/á, potřebuji tě. Skvěle!
    Garas: Víš, můj kamarád vešel před šesti hodinami do tohoto velkého domu a ještě se nevrátil.
    Garas: Možná se tam ztratil, ale o to se nejedná…
    Garas: Nemůžu tu na něj čekat celý den. Mohl/a bys mu říct, že odcházím?
    Garas: Výborně! Stále nevím, jak se přesně ty dveře otevírají, zdá se to docela náhodné…
    Garas: Jinak, hodně štěstí!
    Stage 2:
    Rynb: Woa! Vyděsil jsi mě! Odkuď jsi to přišel?
    Rynb: Garas? Oh ano, zapoměl jsem na něj. Samozřejmě, že může odejít, pokud chce.
    Stage 1:
    · Torold: Oh, jsem rád, že tě vidím! Nemohl/a jsi přijít v lepší čas…
    · Torold: Něco strašného se stalo v blízké vesnici! Všichni se zbláznili...
    · Torold: Můj kamarád Lekal, byl tu dobu ve vesnici. Nevím, jestli tam je v bezpečí.
    · Torold: Jestli je, tak se zřejmě před vesničany skrývá. Nešel/la bys ho? Bude možná potřebovat jídlo, nebo něco.
    · Torold: Jdi podél cesty na jihozápad, vesnici najdeš. Buď opatrný/á.
    Stage 2:
    · Lekal: Kdo jsi? Proč nejsi zkažený jako ostatní?
    · Lekal: Oh! Nevěděl jsem, že to tu dobrodruhové stále navštěvují...
    · Lekal: Před pár dny se vše zbláznilo, musel jsem se tady dole ukrýt. Prosím omluv mě za tu obtížnou cestu, kterou jsem udělal
    · Lekal: Vesnice byla v pořádku a populární místo u dobrodruhů, dokud neobjevili ten prokletý Nether portál!
    · Lekal: Příšery začaly zaplavovat celou provincii! A tato oblast se pomalu kazila šíleností a zoufalstvím.
    · Lekal: Rád tě tu vidím. Zdá se, že Ragnyjský král konečně něco dělá.
    · Lekal: Jinak, opravdu potřebuji jídlo. Nemůžu vyjít, jelikož by mě zabily.
    · Lekal: Přines mi [3 Potions of Drunkness] a [5 Potato], na tom chvíli živý vydržím. To je vše, co potřebuji.
    Stage 3:
    · Lekal: Rád vidím, že jsi to zvládl/a.
    · Lekal: Máš vše, fantastické! Mám nějaké emeraldy na zaplacení, vezmi si je prosím.
    · Lekal: Děkuji ti mnohokrát za tvoji ocho- Oh! Podívej, tato brambora je zkažená...
    · Lekal: Radši bych měl odejít, než se mi to taky stane…
    Stage 1:
    · Lil: Ráda tě vidím. Detlas potřebuje tvou pomoc.
    · Lil: Vidíš ty velké přesýpací hodiny? Každým okamžikem ztrácí písek. Brzy se vyprázdní!
    · Lil: Naštěstí byl Detlas postaven podle existujícího města Selchar.
    · Lil: Má velice podobné hodiny. Věřím, že jim nebude vadit, když si vezmeme trochu jejich písku, jsou přece jen magické.
    · Lil: Je to uprostřed oceánu. Můžeš pro nás nějaké přinést? Přines [12 Hourglass sand].
    Stage 2:
    · Lil: Úžasné. To je přesně, co jsem chtěla.
    · Lil: Děkuji ti za pomoc. Tady, vezmi si to za tvou usilovnou práci.

Last edited: Dec 3, 2015
    lagerbooost, Tomix, huge6446 and 8 others like this.
  2. Betka.101

Betka.101 [Vet] I draw stuff, yeah boi VIP

Trophy Points:
    85
    Guild:
    Minecraft:
    Pokusím se pročíst a dopřeložit zbytek questů ;). Co jsem se zatím koukala, tak tvůj překlad je v pohodě.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I will try to read and translate the rest of the quests ;).

#2lazy2translateatm

S3ok and Yuno F Gasai like this.
  3. S3ok

Trophy Points:
    125
    Minecraft:
    I have all the pre 1.12 quests. That would be kind of you. Thanks :D

4. S3ok

Trophy Points:
    125
    Minecraft:
    Stage 1:
    · Laen: Zdar cestovateli! Mohl/a bys mi na chvilku jít pomoct?
    · Laen: Před dlouhou dobou, než byl Starobylý Nemract zničen, vlastnila má rodina velice zajímavou knihu.
    · Laen: Naneštěstí, ji ukradla nestvůra při útoku, kterým byl zničen Starobylí Nemract a od té doby jsme ji neviděly.
    · Laen: Přesto ji nechci získat zpátky, ale jeden z mých přátel Nyris jo. Bydlí v Almuj a čeká před jeho vstupem.
    · Lean: Řekl jsem mu, že bych mu knihu dal, ale po hodinách hledání, jsem ji nenašel.
    · Laen: Přines mu [1 Book of the Bones]. Věřím, že knihu drží kostlivec ve staré věži Starobylého Nemractu.
    · Laen: Snad věž najdeš, knihu má nejspíš jeden z kostlivců.
    Stage 2:
    · Nyris: Věřím, že mi Lean řekl, že jsi byl hledat tu knihu? Našel jsi ji?
    · Nyris: Oh! Skvěle! Bude to velice zajímavá četba, děkuji ti!
    Stage 1:
    Chilye: Dobrodruhu! Potřebuje tě náš lid!
    Chilye: Jsem ráda, že jsi sem přišel/a. Almuj se poslední dobou nedaří...
    Chilye: Deště ustaly a zasáhlo nás ničemné sucho.
    Chilye: Nemůžeme pít naše emeraldy a zásoby se vyčerpávají!
    Chilye: Potkal/a jsi Irta? Měl/a bys, vede pomoc městu s tímto problémem
    Chilye: Žije na jižní straně města. Prosím, pomoc nám. Žádám tě!
    Stage 2:
    Irt: Promiň, nemám čas s tebou mluvit. Voda mizí a jsem povinen jí najít víc.
    Irt: Oh, omlouvám se, nevěděl jsem. Vítám tě na palubě, tak teď... Budeš vlastně užitečný.
    Irt: Naše plány jsou rychle zmařené. Potřebujeme vodu a hnojivo, abychom mohli lidem pomoct!
    Irt: Řeknu strážným golemům, aby tě pustily do banky. Doufám, že mě nezklameš.
    Irt: Co nejrychleji přines[24 Water Bottle]a[24 Mashed Insects]!.
    Stage 3:
    Irt: Skvělé! Máš vše!
    Irt: Moc ti děkuji za pomoc. Budeme mít pár dní odpočinku.
    Stage 1:
    Enkser: Ty tam! Zdá se mi, že potřebuješ věrného koně, ne? Ale ano!
    Enkser: Normálně prodávám koně za slušné peníze, ale na něco tě potřebuji. Určitě ti poté dám jednoho z našich lepších koní.
    Enkser: Přines [12 Wheat] pro naše koně! Nějací obchodníci jsou u Ragni... Procházka ti neuškodí.
    Stage 2:
    Enkser: Rád tě zase vidím. A s obilím!
    Enkser: Úžasné. Tady máš slíbeného koně. Víš jak s nimi zacházet, ne?
    Enkser: Oh... Pane bože. Dobře, řeknu ti základy.
    Enkser: Trénuješ koně tím, že na něm cestuješ. Čím má lepší kvality kůň, tím rychleji jede.
    Enkser: Lepšího koně získáš jejich spářením. Dej dvě sedla do tvořícího pole ve tvém inventáři.
    Enkser: Buď opatrný/á, můžeš skončit i s horším koněm.
    Enkser: Jinak, si si řekni támhle u obchodníka, jestli chceš koně. Hodně štěstí!
    Stage 1:
    · Ormrod: Uh, neměl/a bys sem chodit!
    · Ormrod: Jsem prokletý. Všude kam vkročím, začnou problémy. Rozhodl jsem se zůstat mimo civilizaci, kde nemůžu nic zkazit.
    · Ormrod: Vše začalo tehdy, kdy jsem objevil starou hrobku… Když jsem vkročil, země se začala chvět a slyšel jsem nelidské výkřiky z hrobky
    · Ormrod: Co nejrychleji jsem utekl. Později jsem se dozvěděl, že tam leží mumie… a že jsem ji omylem probudil.
    · Ormrod: Kdybys se zbavil/a mumie možná by mé prokletí zmizelo. Ormrod: Achper ví hodně o mumiích. Měl/a bys s ním promluvit, bydlí někde v Almuj.
    Stage 2:
    · Achper: Jestli vím něco o mumiích? Samozřejmě! Studuji je celý život!
    · Achper: Většinou se k nim nedá dostat. Jsou skryté ve svých hrobkách.
    · Achper: Vím co se Ormrodovi stalo a jediný způsob, jak ho zbavit prokletí je zabít mumii.
    · Achper: Hrobka je severně odsud, buď opatrný/á!
    · Achper: Mumie nejsou slabé… zvláště tato. Je to monstrum… čisté zlo. Nikdy jsem neviděl tolik síly v jakékoli bytosti.
    · Achper: Navíc zrádní banditi střeží bránu a chtějí zaplatit za vstup.
    Stage 3:
    · Bandit: Nenechám tě projít, dokud mi nepřineseš [1 Block of Pink Wool].
    Stage 4:
    · Bandit: Našel jsi růžovou vlnu! Dobře. Pokud tak chceš, můžeš vstoupit.
    · Bandit: Několik dobrodruhů jsem už dovnitř pustil a žádný se nevrátil.
    Stage 5:
    · Ormrod: Ahoj! Na co máš ty obvazy?
    · Ormrod: To jsou obvazy z mumie? Zvládl/a jsi to! Moje zakletí je pryč!
    · Ormrod: Nemohu ti dostatečně poděkovat! Za odměnu si vezmi tento starý kus oblečení, který jsem získal od mumie, když jsem vstoupil do hrobky.
    · Ormrod: Nejsem dostatečně silný na to ho nosit, ale ty určitě ano! Vezmi si taky tyto emeraldy, to je to nejmenší!
    Stage 1:
    · Adigard:Vítám tě na našem skromném ostrově cestovateli!
    · Adigard: Já a můj lid sem připlul před mnoha lety. Naneštěstí, plavbu naše loď nevydržela...
    · Adigard: Pokoušeli jsme se vybudovat národ na těchto ostrovech, ale postupem času jsme se spíše rozdělily.
    · Adigard: Díky tomu bojujeme zbytečnou válku se sousedy.
    · Adigard: Myslím, že bychom se měly pokusit o mírovou smlouvu, ale bojím se, že by mě zabily, kdybych opustil ostrov...
    · Adigard: Nepomohl/a bys nám? Promluv si s Hallfredem o smlouvě. Bydlí na vedlejším ledovém ostrově.
    Stage 2:
    · Hallfred:Vítej cestovateli! Co tě na náš ostrov přivádí?
    · Hallfred:Oh. Vidím, že Adigard k nám posílá cizince, jelikož se bojí smrti!
    · Hallfred: Opakuji to naposledy: Podepíšeme smlouvu o míru v den, kdy nám Adigard vrátí poklad.
    · Hallfred: Ten, co před námi skrývají, od té doby co loď ztroskotala.
    · Hallfred:Čisté zlato, velice cenné a vzácné! Řekni mu, že no to budu čekat. A nechci slyšet zase ty hloupé příběhy.
    Stage 3:
    · Adigard: Měl jsem to očekávat. Hallfred byl vždy velice chamtivý...
    · Adigard: Bez úspěchu jsme se mu snažily vysvětlit, že ten poklad nemáme.
    · Adigard: ... Víš, důvod ztroskotání lodi nebyla přirozená příčina. Byli jsme napadeni...
    · Adigard:Kým? Nemrtvými. Duchové a démoni plující na obludné lodi. Překvapili nás.
    · Adigard: Věřím, že ukradli náš poklad.
    · Adigard: Pomohl/a bys našemu národu sjednotit se? Najdi tu loď a dej poklad Hallfredovi, abychom konečně žily v míru.
    · Adigard: Pluj na sever. Tam nás před mnoha lety napadli. Měl/a bys to najít lehce, věřím, že tam zakotvily ve slávě.. Děkuji.
    Stage 4:
    · Hallfred:Neuvěřitelné! On nám opravdu vydal poklad!
    · Hallfred: To zřejmě znamená konec války mezi našimi národy!
    · Hallfred: Dnes je skvělý den! Tady, vezmi si to za odměnu za pomoc našemu národu.
    · Hallfred: Věřím, že jednou využiješ tuto helmu!
    Stage 1:
    · Fredris: Skutečná pohroma! Nemůžu uvěřit tomu, co se mi děje!
    · Fredris: Posledních pár dní jsem rybařil a nic nechytil! To není normální!
    · Fredris: Celý život tu lovím! Přeju si abych se sám mohl pod vodu potopit a vše vyřešit...
    · Fredris: Mohl/a bys mi pomoct? Nejspíš budeš přesně ten/ta, koho potřebuju!
    · Fredris: Vstup do mé chajdy, Tam najdeš vstup... Hodně štěstí !
    Stage 2:
    · Squidward: Viděl jsi nějaké ryby?! Samo sebou, že ne! Ani nevím, jak taková ryba vypadá!
    · Squidward: Kdo by je všechny mohl ukrást? Zajímalo by mě to. Vlastně...
    · Squidward: Určitě to udělal Calamaro! Je na to ten pravý typ člověka. Bydlí v tom baráku dole.
    Stage 3:
    · Calamaro: Já? A krást ryby? Zešílel jsi! Ten, kdo je ukradl je určitě Kroken!
    · Calamaro: Bydlí tamhle nad vodopádem, klidně si s ním promluv.
    Stage 4:
    · Kroken: Vypadám jako někdo, kdo krade ryby?
    · Kroken: Je zřejmé, že to má na svědomí Squidward. Má spoustu beden plných ryb!
    Stage 5:
    · Squidward: Dobře, tak jo! Byl jsem to já... Vím, šokovaný/á, co?
    · Squidward: Tak, mám návrh. Přines mi[12 Raw Fish]a přestanu, ujednáno?
    · Squidward: Ujednáno.
    · Stage 7:
    · Squidward: Pěkně, máš ryby!
    · Squidward: Můžeš mi věřit, nedotknu se těch v zamrzlém jezeře!
    Stage 6:
    · Fredris: Tvůj příběh nedává smysl. Vesničané žijící pod jezerem ve vesnici olihní? Pff!
    · Fredris: Ačkoli, pokud jsi mi zajistil, že je o můj problém postaráno, budu ti věřit.
    · Fredris: Děkuji za pomoc. Tady, vezmi si je...
    Stage 1:
    · Tarod: Jmenuji se Tarod a potřebuji tvou pomoc.
    · Tarod: Víš, před několika lety jsem potkal velice mocného bojovníka Boba.
    · Tarod: Byl slavný a všichni ho milovali! Po nějaké době jsme se stali blízcí přátelé..
    · Tarod: Jedné noci se rozhodl prozkoumat zdejší okolí. Něco hledal, ale nikomu neřekl co.
    · Tarod: Nikdy se nevrátil. Jeho duše se neosvobodila, prochází provincií jako zombie.
    · Tarod: Věřím, že tu zemřel a už nějakou dobu hledám jeho tělo.
    · Tarod: Někteří říkají, že nedaleko viděli hrobku, ale nikdy jsem ji nenašel.
    · Tarod: Mohl/a bys mi pomoct? Řekni mi vše, co jsi viděl/a.
    · Tarod: Budu ti velice vděčný, pokud mi pomůžeš pomoct najít mého přítele…
    Stage 2:
    · Tarod: Ahoj. Našel/a jsi něco zajímavého?
    · Tarod: Oh?
    · Tarod: Ano, je to zřejmě ta hrobka! Ale zdá se, že do ní nemůžeme vstoupit…
    · Tarod: Jeho duše je stále na Zemi, musíme ji osvobodit, abychom mu dopřáli odpočinku…
    · Tarod: Vím o někom, kdo by nám mohl pomoct...
    · Tarod: Jmenuje se Wedyf. Je to mocný čaroděj a může odstranit kouzlo u vstupu!
    · Tarod: Bydlí v Bremminglaru, male vesnici u Almuj. Setkej se sním. Já počkám tu.
    Stage 3:
    · Wedyf: Vítej v mé chatě. Potřebuješ něco?
    · Wedyf: Ooh, je to dlouho, co jsem naposledy osvobodil nemrtvého…
    · Wedyf: Duše tvého mrtvého přítele musí stále být někde ve světě. Právě proto se nemůžeš přiblížit k jeho tělu. Magie duše je záhadná.
    · Wedyf: Neboj se, já to zvládnu. Ale budu od tebe potřebovat me [1 Rose] a [1 Bob's Tear]. Počkám tu.
    Stage 4:
    · Wedyf: Skvěle, máš vše.
    · Wedyf: Ačkoli... Zapomněl jsem ti o něčem říct….
    · Wedyf: Taky potřebujeme část duše tvého přítele.
    · Wedyf: To ale nemohu udělat sám. Blízko Ternaves žije kovář, který to provádí.
    · Wedyf: Umí vytáhnout duše lidí z jejich zbraní. Velice užitečné. Promluv si s ním.
    · Wedyf: Přines mi duši, a budu schopen odstranit kouzlo bránící vstupu.
    Stage 5:
    · The Blacksmith: Co pro tebe můžu udělat?
    · The Blacksmith: Oh ano! Umím vytáhnot duši ze zbraně!
    · The Blacksmith: Přines mi zbraň tvého přítele a uvidím, jestli s tím něco mohu udělat!
    · Blacksmith: [1 Depressing Stick], [1 Depressing Spear], [1 Depressing Bow] a [1 Depressing Shear].
    Stage 6:
    · The Blacksmith: Rád tě vidím!
    · The Blacksmith: Tady to je! Je to trošku poničený, ale bude to stačit!
    Stage 7:
    · Wedyf: Jsem rád, že jsi přišel.
    · Wedyf: Potřebuji jen kousek duše, zbytek si nech.
    · Wedyf: Dej mi chvilku, musím se soustředit.
    · Wedyf: ...
    · Wedyf: ...
    · Wedyf: A je to. Měl/a bys být schopen/na vstoupit do hrobky. Buď opatrný/á.
    Stage 8:
    · Tarod: Děkuji mnohokrát. Věřím, že když už jsou dveře otevřené, může tento svět opustit.
    · Tarod: Vezmi si tohle. Je to jeho staré bojové brnění. Věřím, že by mu to nevadilo, když už to stejně nepotřebuje.
    Stage 1:
    · Twendle: Hej ty tam! Jdeš touto cestou? Víš, že je slepá, ne?
    · Twendle: Vede ke starému sídlu, které chátrá.
    · Twendle: Sídlo je dům mého předka, Dwendle Twaina. Byl to dům neuvěřitelného jmění a magických sil, Dwendle byl majitelem sídla adoptovaný.
    · Twendle: Marius Twain byl pánem sídla. Myslím, že bojovali proti zlým duším. Historie sídla není moc známá, existuje jedna kniha.
    · Twendle: Chci znát historii tohoto sídla a objevit jeho tajemství. Ale kdykoli se přiblížím, temné bytosti mi brání vstupu.
    · Twendle: Nejsem voják a nemyslím si, že by se mi někdy podařilo odhalit pravdu bez tvé pomoci. Vysoce tě odměním za pomoc.
    · Twendle: Můj předek zanechal naší rodině obrovské množství emeraldů. Buď ve střehu, cestovateli, tajemství sídla jsou těžká objevit a temné bytosti jsou silné.
    · Twendle: Rozlušti tajemství sídla a pomoc mi odhalit tajemství mého dědictví. Přines mi [1 Twain Journal].
    · Twendle: Kniha je skrytá někde hluboko v sídle a je chráněna nejen hádankami, a zdmi.
    · Twendle: Věřím, že duše strašící v sídle budou knihu chránit. Myslím si, že ji považují za svou.
    Stage 2:
    · Twendle: Zřejmě jsem věřil správné osobě. Má historie je někde na těchto stránkách a nehodlám je tajit, měl bych ji zveřejnit.
    · Twendle: Děkuji ti cestovateli. Tady je tvá odměna, jak jsem slíbil.

5. S3ok

Trophy Points:
    125
    Minecraft:
    Stage 1:
    • Worid: Oh, tak rád tě vidím! *zakašlání*, mám velice vážnou horečku, a opravdu potřebuji pomoc! *zakašlání*
    • Worid: Jediná léčba této nemoci jsou kapalné! Ano ty! *zakašlání*
    • Worid: Mohl/a by ses zeptat bankéře Detlasu, jestli by mi nemohl dát, řekněme 64 kapalných Emeraldů?
    Stage 2:
    • The Banker: 64 kapalných emeraldů? Je šílený! Kapalné emeraldy nikoho nevyléčí.
    • The Banker: Nepodpořím tento ubohý pokus o podvod!
    Stage 3:
    • Worid: Oh ne! Jak se bez kapalných emeraldů vyléčím?.. *zakašlání*
    • Worid: Musíme změnit strategii, nebudeme žádat o povolení. Přece jen mi to pomůže.
    • Worid: Nejdřív se potřebuji ujistit, že se dokážeš vloupat do banky. Pokus se dostat do Detlaské tajné skrýše.
    • Worid: Až se ti to povede, řekni mi. Buď opatrný/á, mohou mít stráže.
    Stage 4:
    • Worid: Skvěle, můžeme začít.
    • Worid: Víš, Almuj má výborně střežený trezor, jménem "Emeraldový labyrint".
    • Worid: Je střežený spousty Golemy, kteří všechny rychle zabijí.
    • Worid: Bankéř v trezoru musí být naprosto znuděný a nebude mu vadit, jestli ho najdeš.
    • Worid: Hodně štěstí. Haha.. Tedy, *zakašlání*.
    Stage 5:
    • The Banker: Oh, uh! Člověk! Je to dlouho,co jsem někoho viděl!
    • The Banker: Kapalné emeraldy? Ano, samozřejmě! Mám jich ohromné množství! Tady, vezmi si je.
    Stage 6:
    • Worid: Jsi zpátky! Neuvěřitelné!
    • Worid: To je spousta peněz, moc ti děkuji. Konečně mohu… *zakašlání* se vyléčit!

Worid: Tady, vem si podíl. Zasloužíš si ho.

Stage 1:
    · Zhight: Zdar cestovateli! Vidím, že jsi našel náš národ, ostrov Zhight!
    · Zhight: Jindy bych tě řádně Zhight přivítal...
    · Zhight: Obávám se, že ti nemám, co dát, jelikož ostrovu rychle ubývají zásoby.
    · Zhight: Z Nemraktu mám spolehlivého přítele, Phifa. Obvykle mi každý týden posílá všechny prostředky na přežití.
    · Zhight: No obvykle, nedostali jsme jídlo a zásoby už měsíce.
    · Zhight: Nikdy se nezpozdil… Obávám se nejhoršího.
    · Zhight: Naposledy jsem o něm slyšel, když byl na cestě na Ostrově Mágů. Často se tam zastavuje, aby doplnil zásoby na cestu.
    · Zhight: Prosím, nalezni ho pro mě. Obyvatelé Zhight tě potřebují!
    Stage 2:
    · Phief: Ahoj, ty tam. Zřejmě tě sem poslal Zhight, správně?
    · Phief: Doufám, že na mě není naštvaný. Chtěl jsem mu přivést zásoby.
    · Phief: Ale vše se rychle zkazilo a už nemám svou loď.
    · Phief: Šílenec se dostal na moji loď, přemohl mě a zajmul mě.
    · Phief: Říkal mi něco o tom, že chtěl „zpátky, to co mu bylo ukradeno“ a zdálo se, že směřuje na Maro Peaks.
    · Phief: Nevím jestli je vyšinutý, paranoidní, a nebo mu někdo opravdu něco vzal.
    · Phief: Ale jsem si něčím jistý. Nikdo kromě mě se nebude plavit na mé lodi. Jakmile se naskytla příležitost tak jsem rozbil pouta a utekl.
    · Phief: A připlaval sem, na zemi. Ještě nevím, jak se své lodi zmocnit.
    · Phief: Možná bys mi s tím mohl/a pomoci. Loď by stále měly být uvízlá poblíž, severně odsud. Rád bych viděl své mořské nohy zpátky.
    Stage 3:
    · Tirt: To ti řekl?! That zatracený...
    · Tirt: My jsme Phiefovi loď neukradli, jen jsme si vzali to, co nám před lety ukradl.
    · Tirt: Napadl nás po cestě na Moro Peaks, vyhodil z lodi a odplul, kdo ví kam.
    · Tirt: Nemysleli jsme si, že by se nám loď podařilo získat zpátky, dokud jsme neviděli, že začal připlouvat k tomu ostrovu Zhight.
    · Tirt: Naštěstí se rozhodnul získat ostrov poblíž Maro Peaks, jinak bychom ho nikdy neviděli.
    · Tirt: Můj otec ho následoval v malé jím vyrobené loďce a vybral skvělé místo k přepadení.
    · Tirt: I když, Phief se samozřejmě musel naštvat a nechat nás tu uvíznout.
    · Tirt: Můj otec odjel v loďce na Maro Peaks pro zásoby. S sebou si vzal náklad lodi.
    · Tirt: Jestli to potřebuješ, měl/a bys za ním jít. Jmenuje se Czytash.
    Stage 4:
    · Czytash: Ah, ano. Na lodi jsem našel spousty zásob.
    · Czytash: Myslím, že to bylo jeho nakradené zboží, tak jsem si je vzal domů.
    · Czytash: Říkáš, že to jsou zásoby pro Zhight?
    · Czytash: Aye, samozřejmě, že to musí být toho blázna!
    · Czytash: Přestože si myslím, že je blázen ho, tak nemusím nechat vyhladovět… Tady, vezmi si ten náklad.
    · Czytash: Ještě jsem to neotevřel, takže vše je na svém místě.
    · Czytash: Zajímá mě, co si ten hlupák objednal, zapáchá to zkaženě. Málem jsem to vyhodil z lodi.
    · Czytash: Přesto, hodně štěstí kamaráde.
    · Czytash: Co? Můj syn?
    · Czytash: Ah, je čas,aby se naučil manipulovat s lodí. Než jsem odešel, tak jsem vše spravil.
    · Czytash: Až se vrátí, vrátí se jako muž.
    · Czytash: Počkej, proč ti to říkám? Kašli na můj život a odnes si ten náklad.
    Stage 5:
    · Zhight: Oy! Tady jseš. Začínal jsem si myslet, že jsi se taky ztratil/a!
    · Zhight: Oh, Phief by zloděj? Huh. Kdo by to tušil.
    · Zhight: Pokud mohu zase cítit sladkou vůni mého Zhight čaje, trápit mě to nebude.
    · Zhight: Zřejmě budu muset najít nového zásobovatele... dobře.
    · Zhight: Tak, za doručení si jistě zasluhuješ odměnu.
    · Zhight: Můžeš si vzít několik tady ležících emeraldů... ale mohu ti dostatečně důvěřovat, tak ti dám tohle.

Stage 1:
    · Wirt: Ne tak rychle!
    · Wirt: Táta mi řekl, že touto pasáží nemám pouštět žádné cizince!
    · Wirt: Jestli chceš povolení, promluv si s ním, je to náborář města! Jmenuje se Ildan.
    Stage 2:
    · Ildan: Oh! Takže se chceš stát členem města?
    · Ildan: Nejdříve nám samozřejmě musíš s něčím pomoci!
    · Ildan: Otravní zombíci jsou k městu každým dnem blíž, mohl/a bys mi přinést [48 zombie eye]? Tím prokážeš, že jsi hoden se stát členem města!
    · Ildan: Postarám se, abys měl dovoleno projít pasáží. Hodně štěstí!
    · Ildan: Úžasné, máš ty oči!
    · Ildan: Takvítej ve městě dobrodruhu! Jsi oficiálně obyvatelem.

Stage 1:
    · Kelight: Zdá se, že chceš vstoupit do mocného chrámu.
    · Kelight: Jen ti nejstatečnější bojovníci se k nám mohou připojit a nazývat se Legendami.
    · Kelight: Hluboko v jeskyni se skrývá bestie, prokážeš se tím, že s ní budeš bojovat.
    · Kelight: Ale nejdříve se musím přesvědčit, že jsi tak odvážný, jak sebe považuješ. Kelight: Přines mi [1 Yahya's Stained Bowl], [1 Maltic's Recommendation Letter] a [1 Corrupted Potato].
    Stage 2:
    · Kelight: Působivé, máš vše! Ale, ještě to není celé...
    · Kelight: Přines mi [1 Bob's Crushed Soul], [1 Sayleros' Brother Ashes] a [1 The Mummy's Bandage].
    Stage 3:
    · Kelight: Skvěle. Možná i jsi silný.
    · Kelight: Tak k bytost kterou musíš porazit... potřebuješ určitou ochranu..
    · Kelight: Je tak mocná, že pouhý vstup do jeskyně tě oslabí i s nejlepším vybavením!
    · Kelight: Předpokládá se, že bytost je jeden z vůdců, kteří byly u objevení Nether portálu...
    · Kelight: Pomalu tě to zkazí, pokud si nedáš pozor a proto ti musíme vytvořit ochrannou helmu.
    · Kelight: Pouze světlo bytosti ze stejné říše tě může ochránit proti té bytosti. Kelight: Najdi Nether portál a promluv si s mým přítelem Jorkinem. Měl by žít poblíž. Ví o Netheru spoutu.
    Stage 4:
    · Jorkin: Wow, opravdu se s tou bytostí chceš utkat? Nemyslím si, že se o to někdo už pokusil...
    · Jorkin: Naneštěstí už u sebe nemám světelný prášek. I když...,
    · Jorkin: Vím o jeskyni plné prášku, který hledáš!
    · Jorkin: Je to v Netheru, najdi to a pak přijď za mnou.
    Stage 5:
    · Jorkin: Skvělé! Našel jsi Světelný prášek!
    · Jorkin: Mmh, něco se tomu stalo, není tak zářivý jako dříve.
    · Jorkin: Jsem si jistý, že s tím můžeme něco udělat. Znám mocného mága Rayshyroth, žije na Ostrově mágů.
    · Jorkin: Jsem si jistý, že může prášek očistit.
    Stage 6:
    · Rayshyroth: Vítej! Co tě přivádí na náš malý a poklidný ostrov, cestovateli?
    · Rayshyroth: Chápu. Prášek jsem neočistil už hodně dlouho a obávám se, že ti nepomohu.
    · Rayshyroth: Zdejší učitelé by mohli, Najdi nějakého učitele magie, nějaký by ti měl být schopen pomoct.
    Stage 7:
    · Magic Teacher: Samozřejmě, že umím očistit prášek! Ale budu něco nejdříve potřebovat...
    · Magic Teacher: Přines mi [1 Red Powder II], [1 Blue Powder II] a [1 Light Dust], by mělo stačit.
    Stage 8:
    · Magic Teacher: Výborně, vše jsi přinesl.
    · Magic Teacher: Tady máš očištěný prášek, hodně štěstí s tvým úkolem! Vlastně, proč to potřebuješ?
    · Magic Teacher: Oh... vážně to chceš udělat? Nevím, jestli ti došlo, jak je ta stvůra mocná...
    · Magic Teacher: On je to, co toto vše způsobuje! Je bláznivé, jen s ním chtít bojovat!
    Stage 9:
    · Kelight: Jsi zpět! A s očištěným práškem!
    · Kelight: Teď už jen potřebujeme samotnou helmu. Můj přítel Garull je velice talentovaný, měl bys ses ho zeptat o pomoc.
    · Kelight: Je velmi zaujatý nějakými bytostmi prý Creepery.. jaký to blázen. Creepeři existují? Pff! Je to jako říkat, že Ender Dragon napadne Detlas!
    · Kelight: Dlouho jsem ho neviděl. Podle těch informací by jsi ho měl najít. Hodně štěstí.
    Stage 10:
    · Garull: Bože, vyděsil jsi mě... Kdo jsi?
    · Garull: A-.. ano, mohu ti vytvořit helmu, ale jen s nějakými zdroji.
    · Garull: Dej mi [64 Rotten Flesh], [64 Leather] a[64 Blaze Powder] pak ti ji mohu udělat.
    Stage 11:
    · Garull: Rád tě zase vidím a máš vše!
    · Garull: Tady máš helmu... Musím tě varovat...
    · Garull: Neměl bys bojovat s tou bytostí. Nemyslím si, že někdo s ní bojoval a přežil...
    Stage 12:
    · Kelight: Dobrá práce. Teď můžeš vstoupit do jeskyně, aniž bys moc riskoval... ale můžeš se cítit slabší, než obvykle...
    · Kelight: Buď velmi opatrný. Pouze smrt tě osvobodí z jeho vězení. Modli se, aby tvá duše byla schopná držet jeho zničené srdce, až tě zabije.
    Stage 13:
    · Kelight: Ty... Ty jsi to zvládnul?
    · Kelight: Neuvěřitelné! To je skvělé!! Je to dlouho, co nějaký statečný dobrodruh bytost přemohl!
    · Kelight: Nemám slov... Vítej v Chrámu Legend!

Stage 1:
    · Batelu: Nazdar dobrodruhu! Předpokládám, že chceš taky znát tajemství Bobovy hrobky? Rád tě poznávám.
    · Batelu: Jmenuji se Batelu. Studuji tyto zvláštní symboly, co jsou na zdi.
    · Batelu: Je to o Bobovi. Doufám, že nevěříš fámám o jeho smrti, ne? Bob by nezemřel tak lehce. Obyčejný vlk by ho nepřemohl.
    · Batelu: Nebyl jen silný, byl mistrem skoro ve všem a byl nepřemožitelný.
    · Batelu: Věřím, že už umíral a věděl to. Jak? Co to způsobilo? Nikdo neví, ale tento svět opustil připravený.
    · Batelu: Podívej se, tady je psáno, že měl Bob tři loajální zvířata.Před smrtí je skryl někde v oceánu.
    · Batelu: Myslí, že ty zvířata jsou klíčem k otevření jeho pravé hrobky...
    · Batelu: Vidíš tam tu malou škvíru? To je vstup...
    · Batelu: Naneštěstí, nikdo nebyl schopen odstranit kouzlo, které to chrání.
    · Batelu: Ale já vím jak. Vím jak otevřít průchod k Bobovi. Tady nám k tomu pomůžou zvířata...
    · Batelu: Věřím, že něco Bob něco zvířatům provedl. Myslím, že kdyby se nám je podařilo nějak vrátit dohromady otevřely by jsme průchod.
    · Batelu: Přines mi [1 Cluckles' Favourite Feather], [1 Baab's Wool] a [1 Mooington's Skin] pokud je najdeš.
    · Batelu: Jsem si jistý, že společně průchod otevřeme. Hodně štěstí.
    Stage 2:
    · Batelu: Úžasné! Můžeme otevřít průchod ke skutečné bobově hrobce...
    · Batelu: Nezasloužím si vstoupit. Nesplnil jsem část se zvířaty, pouze přečetl. Jdi sám, buď opatrný.
    Stage 3:
    · Bob: Já jsem Bob, mistr bojových umění ve Wynn.
    · Bob: Vysvětlím ti, proč jsi tu.
    · Bob: Moje zvířata, byli moji nejlepší přátelé, když jsem cestoval světem.
    · Bob: Šel jsem moc daleko, kopal moc hluboko a vyzval, co vyzváno být nemělo. Můj čas ve Wynn se schyloval ke konci.
    · Bob: Věděl jsem to. Ale odmítl jsem svět opustit, aniž bych nedal svou sílu těm, kteří si to zaslouží.
    · Bob: Použil jsem schopnosti, které mi zůstaly a předal jsem svou sílu zvířatům, ve třech kusech. Doufal jsem, že ti co si ji zaslouží ovládnout, ji vyhledají.
    · Bob: Kouzlo na dveřích do této říše se otevře těm, kteří shromáždí mou sílu. Ale neušlo to tvé pozornosti, ty nemáš mou sílu.
    · Bob: Pravdou je, že musíš podstoupit test, poslední test. Zdokonalit své dovednosti, které sis při cestování přisvojil a utkat se se mnou. Bojuj se mnou a vysluž si své místo mezi vojáky Wynn.
    Stage 4:
    · Batelu: Bobova pečeť uznání? Ó můj bože!
    · Batelu: Znám jednoho obchodníka, který mi o ní něco jednou říkal...
    · Batelu: Pokud si vzpomínám správně, mám ti ji vyměnit za velice unikátní věc..
    · Batelu: Tady, vem si [1 Corrupted Treasure] a dej to obchodníkovi!
    · Batelu: Najdeš ho v jeho obchodě v Chrámu legend.

Thread Status:
Not open for further replies.