1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Wynncraft, the Minecraft MMORPG. Play it now on your Minecraft client at (IP): play.wynncraft.com. No mods required! Click here for more info...

General/Misc. Cant Use Cloud Attack Effect

Discussion in 'Bug Reports' started by yadkari, Oct 12, 2018.

  1. yadkari

    yadkari Raw LE cant kill any Enemies VIP+

    Messages:
    381
    Likes Received:
    54
    Trophy Points:
    60
    Minecraft:


    I cant use Cloud Attack Effect.
    I can see other guys are using it, and even from other people can't see Im using.
    This is the reason why I thought this is not my fault.

    rejoin? ⇒ I've tried many times for long days
    showing particles? ⇒ All on, and I can see other guys are using it (watch the video)
     
  2. LS_412

    LS_412 CHEESE

    Messages:
    136
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    24
    Guild:
    Minecraft:
    I have a attack effect, and it doesn’t work.
     
  3. yadkari

    yadkari Raw LE cant kill any Enemies VIP+

    Messages:
    381
    Likes Received:
    54
    Trophy Points:
    60
    Minecraft:
    I can use it now after I bought Vip+ :-|
     
  4. BeeMiner

    BeeMiner Be Mindful Staff Member Moderator QA HERO

    Messages:
    2,492
    Likes Received:
    2,916
    Trophy Points:
    186
    Guild:
    Minecraft:
    Apologies for the late response. Is this still an issue for you? Have you tried other effects and on which classes?
     
  5. LS_412

    LS_412 CHEESE

    Messages:
    136
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    24
    Guild:
    Minecraft:
    I still don't see any letter when i'm attacking

    yes, i have a effect following me and i can see it
     
  6. BeeMiner

    BeeMiner Be Mindful Staff Member Moderator QA HERO

    Messages:
    2,492
    Likes Received:
    2,916
    Trophy Points:
    186
    Guild:
    Minecraft:
    If you have Optifine installed, try removing it. Also do you have the MC setting particles turned on ?